Verhoex Douane Service

- from Facebook

Facebook image

Begin november zijn we gestart met het opleiden van douane declaranten samen met KLG Europe, CST Nederland, DSV - Global Transport and Logistics en SeaconLogistics. Naast de opleiding is Paul Muyres binnen DSV bezig met het meewerktraject, we hebben hem gevraagd wat zijn ervaring tot nu toe is.

“Ik ben 23 jaar werkzaam geweest binnen de grafische industrie en vanwege het faillissement van mijn werkgever ben ik in november gestart als zij-instromer aan het traject opleiding basis declarant.

Het grote voordeel van dit leer-stage traject is dat je na een ochtend in de week theorie meteen opgeleid wordt in de praktijk, in mijn geval, bij DSV. Ik vind de opleiding heel interessant en ook het werken bij DSV is heel leuk. Ik heb het geluk werkzaam te zijn binnen een prettig en zeer ervaren team. Voor mezelf is het wel even wennen vanuit een bedrijf en branche waarvan je heel veel af weet naar een compleet nieuw vak. Gelukkig kan ik nu al meewerken en behulpzaam zijn en hoef ik steeds minder te vragen. In maart hoop ik het diploma basisdeclarant te behalen en mijn weg verder te vervolgen bij DSV.”

#logistiekehotspot #logistiekedienstverlener #douaneopleiding #douanedeclarant

To the news overview